Semester i GBG

Ja vi har åkt till GBG för en minisemester. Sambon ska jobba men jag och Felix hängde på. 🙂 Älskar semester om man bara hade fått ta med sig sin egna säng. Felix fick dock en lagom stor säng helt för sig själv. Extrasäng kallas det. Hahaha..

Men förra bilden skedde ju så klart efter denna kommande egentligen. Här ser ni två glada Gunnilstammare. Glass i vart en hand i fint sommarväder.

På morgonen efter såg Felix ut såhär i sin säng. Han somnade sent för han var så pirrig för kommande dag men han har nog sovit gott ser det ut som.

Sen skulle han bada och föna håret så han kunde se bra ut på vårt äventyr. Sötnos..

Vi började dagen med en MEGAfrukost och sen begav vi oss till Barnens zoo.

Efter det rastade vi oss i skuggan med en glass..

Efter vårt äventyr i Botaniska trädgården åkte vi smidigt vidare till Liseberg. Här kör Felix de gamla bilarna. Jag åkte med en gång sen körde han 14 ggr själv fast att han egentligen inte fick åka själv men de kollade inte och han njöt.

Vi hittade roliga speglar men det var svårt att fota det på rätt sätt..

Vi åkte nån form av tekopp där man kunde snurra på en ratt så snurrade hela koppen samtidigt som den åkte runt runt..

Det tyckte Felix var roligt så han drog på så fort han kunde och jädrans vad den kan snurra..

Sen fanns det många karuseller som lät honom åka själv fast att han var ”för liten”. Hehe. Han löste det bra och han är så självgående så det var inga problem alls.

Bilar har alltid varit en favvis, så kan man inte ta sig till Väla utan råkar befinna sig på Liseberg så finns även här bilar.. Haha. Han kallade dem Välabilarna.

Sen var det även premiär att hälsa på kaninerna, det brukar han inte våga så gissa om jag blev chockad när han sprang fram till dem helt själv..

Ja i morgon får vi se vad som händer. Det var tänkt ett äventyrsbad men sen såg vi att de hade en utomhuspool på vån 13 på hotellet så då behöver jag inte köra någon stans i denna röriga stad och jag hade ändå inte kunnat åka tuberna med honom och hade inte vågat släppa upp honom själv då han inte kan simma så kanske lika bra att köra på poolen?

Lämna en kommentar