Jupp.. Vi har varit på psyket i Ängelholm.. Min mamma är där varje dag.. Hehe.. Hon jobbar där såklart och vi var där för lunch.. Felix sprang runder och lekte och delade ut majskrokar och cola till alla.. Här syns han knappt men han är längst bort i bilden och ska bjuda en kvinna på majskrokar..

Snart efter detta sprang han ut ur lunchrummet och försvann.. När jag och mamma kom ut så hittade vi honom efter ett tag i kopieringsrummet.. Hihi.. Han ska ha praktik där sen som kopieringspojke..

Men det var en trevlig lunch iaf.. Men när den var över så åkte vi och hämtade pappa och drog bland annat till rusta där Felix hittade en kampingstol som han tyckte vi kunde köpa till honom.. Pappa var lite skeptisk..

När vi kom hem var det mysdags..

Sen blev han lite busig..

Han läste lite böcker med Gutta (Giraf-hästen Gustaf)..

Sen skulle han ut till tv-rummet för lite mer bus i stora soffan..

”Daddy.. I wanna play.. Plz plz… Can i??”

Yay!! Soffan är nu upptagen av busen i huset..

Så säger jag, ”nej Felix.. Inte busa för mycket nu.. Gå ner från soffarmen. Mamma orkar inte..” Då får jag denna minen..

Följt av detta..

När Felix väl lugnat sig och fått välling så går sambon ut i köket för att diska, han sätter igång vattnet och sen kommer han in igen till oss en stund medan vasken ska fyllas lite med diskmedel och vatten.. Efter ett tag hör jag från köket.. ”kom kom… Du måste fota.. Hahahahaha” Tja.. Då möttes jag av detta fina vattenfall och snabbt där efter hör jag sambon fråga, ”vad ska jag göra nu??”

Hahahaha.. Roliga mina älsklingar är.. Alltid ska de busa.. 😛 Så jag satte mig inne hos Felix en stund när han skulle sova, och spelade lite spel.. Avslappnande för en mamma som jag.. Och jag vann!! Yay!!