Sjuk.. Eller?

Det blev inget inlägg igår pga jag var lite dålig. Jag hade ont i hela kroppen. Hela skinnet var ömt och alla leder och muskler ville bara dö.. Fy för vad jag mådde dåligt.. Trots det behövde vi lite luft, och efter som jag ville ha Alvedon så drog vi ut till Väla.. Klockan var efter 16 så.. Felix satt på taket på bilen så klart.. Hihi 😛

När vi kom hem igen så hamnade jag på soffan så klart och då lade sig sambon sin ovan på för att krama om mig lite.. Felix tyckte det var roligt så han hoppade också upp..

Dock var det bara för att han skulle titta på tv fast att soffan var helt upptagen..

Sak samma.. Dagen tog till slut, slut.. Skönt.. Nu är det idag.. :-/ Mår lite sådär men har inte ont i kroppen iaf.. Nu mår jag bara illa.. Kan inte riktigt äta något.. Så jag har legat på soffan idag med, men runt lunch fick jag flytta till sängen.. Gossen min ville sova middag..

Men under dagen har han hållt mig underhållen.. Är så glad att vi har denna lilla varelsen så att inte livet suger helt när man är sjuk. Han får en att skratta ibland.. Det blev lite ”sweet 16” på tv:n.. Felix gillar alla fjortisar. Roliga som bara den.

Sen bajsade han framför mig..

Pillade lite kråkor..

Vi pratade en massa..

Och pratade lite till..

Och pillade lite i munnen..

Sen lyssnade han lite..

Sen hängde han bara..

Sen satte han sig framför mitt ansikte så jag inte kunde se tv:n.

Sen fick han hänga lite med pappa..

Lite städning.. Mamma orkade inte så pappa och Felix fick fixa lite.. 🙂

Sen levererades han i en soptunna..

Men han var glad ändå..

Så vi satte oss i soffan och mös lite..

Sen blev det lite Goggi.. 🙂

Snygg man varit i 2 dagar då.. Tur att ens familj älskar en för den man är och inte bara för hur man ser ut.. Då hade jag nog varit ensam.. Hehe.. Men man får se lite ful ut när man inte mår bra.
Dock fick jag snygga till mig lite, sen gick vi en runda för lite frisk luft.. Och nu när Felix sover så mår jag inte bättre, illamåendet är kvar, men jag hoppas på att jag mår bättre redan i morgon.. Nu, till en oboy.. 🙂

Lämna en kommentar