Det har varit en ladd-dag idag.. Jag ska nämligen till tandläkaren igen i morgon.. Inte nog med att det kommer vara hemskt, det kommer suga i plånboken.. 🙁 Men det värsta är nog om de kommer dra ut den sista tanden som ska ut. Jag känner verkligen inte för att ha ont i en vecka och inte kunna äta något. Jag äter redan lite dåligt, så jag kommer ju gå ner i vikt som fan om de drar den i morgon.. Vanligt vis skulle jag tänka, bättre nu om den ändå ska ut, men denna gången vill jag hellre bara laga någon liten tand så jag slipper att dra ut den nu. Jag är inte berädd på det just nu bara.

Nej, så vi har mest sovit idag, eller Felix iaf.. Jag har bara suttit och tänkt en massa på i morgon. Men när jag kommit på mig själv så har jag försökt att göra saker så jag slutar tänka men så fort jag slappnar av så kommer tankarna tillbaka. Jag hade gärna velat bli nedsövd en gång för alla och fått fixat allt och sen börjat jobba med fobin när jag vet att jag inte ska laga eller dra ut varje gång jag kommer. Men jag har inte råd med det så jag får lida lite var gång istället.. 🙁

På eftermiddagen idag åkte vi och handlade lite. Det blev bland annat en pizza för 17:- Halva priset alltså.. Delat på två.. Det kallar jag billig kvällsmat.. Och god var den med..

Och efter maten var alla lagom mätta.. Pappa och Felix satte sig i soffan och slappade.. Så söta de är.. Felix är verkligen sin pappa upp i dagen. Hihi.. Med lite av mina underbara gener så klart.. 🙂

Men en liten stund efter slappandet så blev det bus igen.. Så underbart att kunna sitta och slappna av och bara se på ens familj när de busar och har roligt.

Så de var vår dag.. I morgon ska mamma till helvetet en runda sen är hon tillbaka igen.. Håll tummarna.