Tandläkare.. :-(

Tandläkaren.. Fy för vad jag hatar att gå till tandläkaren.. Alltid ska de plåga en.. 🙁 De förstör hela dagen och natten innan.. Så jag sov inget inatt, jag låg och gosade med min son och bölade som bara den. Och gladare blev jag inte när väckarklockan ringde.. Jag snoozade så länge jag kunde, men var sen tvungen att slita mig ur sängen.. Jag gjorde mig i ordning och sen kom min prins upp och höll mig sällskap. 🙂 Sen var jag tvungen att åka iväg.

Det borrades i en av de innersta tänderna.. Ont ont ont.. 🙁 Sen åkte jag hem igen. Plockade med mig sambon och sonen och körde sen för att lämna sambon på jobb och sen dra iväg med sonen.. Hade vi stannat hemma hade jag bara sovit hela dagen och varit deppig.

Medan jag var iväg så lekte Felix.. Massvis.. Buuuus!

Eftersom han fick ut sitt bord igår så ville han visa pappa det idag.. Så duktig är han..

Sådär.. Då var vi framme.. ”Pappa hämtar du pallen??”

Jajjemen.. Pappa hämtade pallen.. Sen var det bara att leka på.. 😛 Helt tokigt roligt..

Det blev lunch på mormors jobb, lite besök på olika affärer, bland annat Biltema.. 😛 Felix hittade en cykel med stödhjul på.. 🙂

Den var från tre år och uppåt men han passade faktiskt på den redan nu vid 17 månader och han kunde trampa.. 🙂 Men den köptes ej..

I morgon får vi se vad vi gör.. Just nu känner jag för att ha hit en kompis så Felix blir passad så jag kan sova ett dygn men det fungerar ju inte.. Det är nog bäst att jag håller mig sysselsatt.. Så om nån är sugen på bus eller shopping eller nått annat så hör av er.. Annars får vi kanske dra in till Elin och busa..

Lämna en kommentar