Vi besökte Marias öppna förskola idag.. Sååå mysigt ställe och sååå stora lokaler.. Skitnice. 😛 Och de hade en kana..

Så roligt jue..

Även ÖF på Maria fick se att han är en klättrare.. Direkt var han högt över huvudet på alla mitt uppe på väggen..

Sen kröp han upp genom ett av borgens torn..

När vi kom hem hade han redan somnat i vagnen, men jag flyttade honom till hans säng och tog av jacka, skor och mössa i hopp om att han skulle vakna själv och då inte vara ledsen eller arg. Men icke.. Så jag flyttade honom till soffan.. Se vad som hände..

Nåja.. Han vaknade till slut men då bara för att vända sig och lägga sig i mitt knä.. :-* Men men efter han vaknat på riktigt blev det lite bad..

Han dyker numera rakt ner i bubblet..

Hade det inte varit för att lille tinkel kom med på badfilmen hade jag lagt upp den här.. Han hoppade och landade i vattnet med rumpan först.. Det blev blött i heeeela badrummet och sen var badkaret tömt på hälften av vattnet.. 😛 

Felix sitter alltid och spelar detta spelet på min iPhone och nu har han blivit riktigt bra på det.. När han hittar ett par säger han vad de heter.. Men bip är viktigast att hitta.. Det är en sjöstjärna som säger BIP! (inte med på bild) Hehe..

Sen när han skulle gå och lägga sig så ringer det på dörren.. 😀 Granntösen My kom med en inbjudan till Felix.. 🙂 Hon ska ha kalas och Felix är bjuden så nu får vi se till att komma ut o skaffa en present till den underbara tösen.. :-*