Ja, allt började när min mamma var här och passade Felix då vi skulle på bio.. Ja det var ju inte mammas fel att han blev sjuk så klart men det var då det började.

Det började så bra.. Felix letade efter leksaker att leka med..

Sen hittade han en sak han ville leka med..

Så började det hela buset..

Man trycker där mormor.. Förstår du?

Nåja.. Det finns en tunnel att busa i med om de tekniska sakerna inte går in..

Ingen anade att den glade busige killen bara några timmar senare skulle kräkas rakt ut i vår säng.. Och det slutade inte där.. Han fortsatte hela natten så jag fick sova på hans hårda soffa hela natten utan att faktiskt sova.. Och dagen efter var det samma saga om han fick i sig något annat än vatten..

Men det blev bättre mot kvällen och i morse var det mycket bättre.. Ingen feber, vilket han inte hade innan heller, och inga kräkningar. Dock har vi ett nytt problem. Han vågar inte dricka välling mer då det var det sista målet han drack innan han blev dålig. Vi får jobba på det men han ligger just nu i sin säng och sover HUNGRIG!! Tror ni man känner sig som en dålig mamma som inte lyckas få i ungen mat? Ni kan ju bara gissa om ni inte varit med om det. Jag kan säga att mitt hjärta gråter hela tiden. Jag hoppas faktiskt han vaknar snart så jag får ett nytt försök att få i honom liiiite välling.. Det är tungt.. Jag tror inte jag kommer sova innan han vaknat så jag kan få i honom lite.. Mitt lilla hjärta.. Älskar honom såååå mycket! <3