Dag fyra på dagis..

Fy för vad denna veckan har gått fort.. Den har ju bara försvunnit.. Så går det när man har roligt..

Igår var Felix själv en halvtimme på dagis.. Roligt för honom och skönt för mig med en paus.. Han var dock slut när han kom hem efter sammanlagt 2 timmars lek..

Han ville tvunget äta kex fast att han höll på att somna..

Till slut fick jag mata i honom kex, för han ville ha men orkade inte lyfta armen..

Awwe.. Han såg ju nästan ledsen ut här men det är han inte..

Sen på kvällen skulle pappa prova läsa godnattsaga.. Det gick bra i början..

Sen ville han inte ligga still mer.. Det går lättare för mig så klart att läsa saga för honom.. Men så är det med allt tycker jag..

Det blir nog bra till slut..

Idag har Felix varit själv på dagis utan mig i 2 hela timmar.. Han åt lunch där med.. Sen när jag hämtade honom hade han hur roligt som helst och ville inte gå men väl i bilen somnade han och fortsatte sova även när vi kom hem..

Efter det åkte vi och handlade, hämtade pappa och körde till NetOnNet.. Måste ju fira att han klarade hela passet själv idag.. 😛 Han har blivit lite lugnare nu sen han börjat på dagis.. För mycket energi för att bara sitta hemma..

´

I morgon ska han köra samma pass igen.. 2 timmar utan mamma.. Men det är bara skönt.. Sen är det helg och då ska han vara med mamma non stop då pappa och hans ”Gays” ska nörda framför skärmarna.. Jag är iaf nöjd med veckan.. Får fråga Felix i morgon men jag tror han är nöjd.. 😛

Lämna en kommentar