Sorry, jag har inte en massa gulliga bilder från dagis men jag har en iaf.. Hans första dag gick ut på att springa efter Elin och sen sitta bredvid henne och måla..

Sen idag fick vi gå upp 6.30 för att hinna till dagis 07.30.. Fy för.. Aldrig att han ska behöva börja så tidigt så länge jag är hemma.. Nä fy.. Ingen av oss orkade gå upp den tiden men vi fick dra oss upp. Det skulle serveras frukost på dagis och Felix skulle vara med.. Han åt bara lite ”goggi” men det får bli välling i fortsättningen och så kan han sen äta lite goggi där efteråt.

Vi åkte till Ikea på eftermiddagen, när jag hade haft mitt möte, för att fira att den andra och den tidigaste morgonen äntligen var över.. I morgon ska jag börja gå ifrån dagis när han är där för att testa om det går bra, men hittills så har han inte brytt sig om ifall vi varit där..

Längtar redan till i morgon så han kan få busa av sig. Han är såååå trotsig just nu. Men han är också i en kramig period.. Han kramar och pussar alla och allt.. Underbare son!!