Idag fick vi finbesök.. Mira och Anna kom på besök och lekte en stund. Hur mysigt som helst..

Hur söt liten tjeje som helst. Och Felix tycker hon är rolig att leka med. De är på så jämn nivå på busandet så de kan verkligen njuta av att leka med varandra. De slipper vara försiktiga och tysta med varandra. Om inget annat kan man slappna av lite som mamma när de leker med varandra. Det är ju skönt!

Mira har även lite roliga miner för sig.. Hihi

Hur charmig som helst.. Hihi.. Inte undra på att Felix snodde en puss av henne idag.. Synd bara att fotografen inte var så snabb med kameran så det fångades på bild för det var gulligt..

Men hon har väldigt fina ögon.. *fniss*

Felix var nöjd över att Mira kom och lekte med honom idag. Han höll god min nästan hela tiden. Och när han blev lite kinkig så skrattade Mira åt honom och sen skulle hon göra lika dant som honom för att mobba honom lite. Precis som det ska va..

Felix testade att slå lite på Mira med Petflaskan men testade även om det gick med handflatan med. Det gick och Mira sa inte ens emot.. Stackars tös. Men som ni kan se här nere laddar hon inför en boxningsmatch. Vem vinner?!?! Det är frågan.. Hihi

Tja det blev ju ingen match men en massa bus. Det tar på energin så Mira blev lite trött och behövde ladda mammabatteriet en runda. Det var lite jobbigt med att Julius satt mellan mamma Anna och Mira. Då fick hon blunda hela vägen till mamma för att slippa se honom. Det är ju läskigt.

Men när det var laddat var hon snabbt tillbaka vid den roliga bilen tillsammans med Felix.

Efter en stund var bilen inte så rolig längre utan då vände Mira sig från Felix till hans gå-stol. Den blinkade och lät den med.

Lite senare kom Julius in och lekte lite med barnen. Så nu var det 3 små sötingar på golvet.

Dock ville Felix vara själv med Mira så han visade tydligt för pappa att det var dags att backa.

Barnen pausade lite med ett mellanmål bestående av gosedjuren musen Pip och giraffen Gustav. Mums..

Sen var det dags för att jaga och banka igen.. Felix jagade..

Mira blev bankad.. Hihi.. Och jagad.

Jag kan inte riktigt utläsa vad Felix tänkte på denna bilden men den är väldigt rolig. Man kan tänka sig att han tagit Mira på blöjrumpan. 😀 Hihi

Nåja. Mira fick tag på ett hundben. Då kom den fiiiina minen fram igen..

Hon gick ut och satte sig i lugn och ro i hallen för att få en paus och käka lite ben.

Så det var en lyckad playdate idag. Så nu får vi bara hoppas att mamma Anna får må bra och ryggen inte pajjar de hela den sista tiden innan sötunge nr 2 kommer ut, även efter att lillen är ute med så att ungarna får leka fler gånger.

Felix tackar för idag med sitt evil-smile och sover nu sött i sin säng efter denna händelserika dagen. Pussar och blöjrumpor vimlar runt i hans drömmar skulle jag tro så som han snor runt i sängen..