Ja idag blir det inget roligt inlägg med massa bilder på Felix. Jag ska faktiskt bara säga att min mun gör förjävla ont!!! Det är faktiskt synd om mig idag. Min dag har sugit som fan och jag vill inget annat än att äta massa godis och dricka varm oboy och sen sova 24 timmar, men inget av detta kommer ske tyvärr.. 🙁 Jag dricker kallt vatten med sugrör och försöker hålla munnen stängd och hoppas på att få sova någon timme inatt..

Inte nog med att jag har huvudvärk och ont i hals och kli i ögonen utav all pollen, nu ska jag dessutom ha ont i munnen.. Min mun.. Den som ska käka all choklad jag vill den ska äta, när sambon inte är i närheten såklart.. 😛 Den gör Oooooooont!! 🙁 Treo hjälper inte. Har testat.. FAN jag är förbannad.. Jag hatar, HATAR tandläkaren.

Dagen började med att jag vaknade av Felix bankande i väggen. Full blöja. Pigg bebis. Klockan var 06.15 och han ville definitivt inte sova mer. Vid 9 gick vi och lade oss i vår säng för att sova en runda. Myyyys. Efter 2 timmar vaknar vi och då ska han äta, sen är det dags att gå mot tandläkaren. Väl där får jag nån äcklig smörja att shotta. Bläää vad det smakade, och inte blev jag lugnare heller, vilket var meningen med den shotten.

När jag kom in till tandläkaren efter en timmes väntan så börjar hon med bedövningar, 8 st!!!! OMG!! Well det behövdes tydligen för denna tanden. Den skulle ju ut. Efter 20 minuter hade hon tanden ute, men en rot hade knäckts av och ville inte komma ut. Efter ytterligare 40 minuter och en massa bräckande mm så var även denna ute. Då var det dags att punga ut 1300:- Men sen var det över.. Trodde jag. Nu sitter jag här efter alla bedövningar släppt och har så förbannat ont.. Fy fan säger jag bara.. Och ja jag svär en del men det är min blogg så screw you if you dont like it.

Nåja. Så småning om ska jag gå och lägga mig och försöka sova en stund. Om något kan få mig att slappna av lite så är det att sitta och titta på min son när han sover. Just nu ser han ut såhär..

Hur gulligt är inte det?!?! Det som är mysigare är när man ligger bredvid honom och hör hans andetag. Då somnar man varesig man ville eller igentligen är var trött. Sååå underbart. Bättre än Treo, men hjälper bara tillfälligt.