Det blev ingen blogg igår heller.. Jag mådde inte så bra psykiskt sätt.. Jag var lite deppig och nere och irriterad och ja, allt.. Men idag var allt bättre igen..

Vi har äntligen fått träffa Havannah och Emma idag.. Så roligt. Vi får hålla i det nu så vi träffas ofta. 😛 Men morgonen började med ”Vakna med the voice” som vanligt..

Sen, medan jag fiskade, satt Felix i sin egna soffa och käkade ostbågar.. Hihi.. Han var inte nöjd när jag smög in kameran och fotade..

Han såg lite ledsen ut med och jag kände att han ville leka med någon..

Så fick vi ett sms av Emma som hörde med oss om vi kunde ta oss till biblan.. Det gick fort att få på honom kläderna när han fick veta att vi skulle leka med Havannah..

Visst ser det lite ut som om de tävlar om vem som kan gunga högst.. Roligt ser de också ut att ha trots att det regnade lite.. 😀

När vi kom hem efter några timmar så var han på mycket bättre humör.. 😀

Vi packade upp lite nya glas, så fanns det papprullar i dem och Felix snodde dem direkt och lekte med dem.. 😛

Sååå mycket pill..

Men det blev mycket skratt med..

Och fötter.. Hihi

Han fick tag på linsskyddet.. Busungen min..

Så underbar han är alltså..

Har ni sett nått barn le större än såhär?? Man vill ju bara pussa.. Visste ni att ett sådant här leende anstränger färre muskler än att se sur ut? Rätt roligt faktiskt.. Så varför deppa.. Lek med Felix.. Hahahaha

Vi körde och hämtade pappa och käkade hamburgare.. Felix fick dock smaka på pappas peppar/ketchupdipp och fastnade.. Sen satt han bara och dippade pommes i peppar/ketchup.. Knäpp bebis, älskar lakritz, stark mat, och peppardipp..

Han provade med äpplebitar med i dippen och det var gott det med tydligen.. Hehe..
När vi kom hem och vällingen var uppäten till sista droppen så nattade min underbara man vår lille Felix helt själv för första gången.. Eller han har lyckats en gång innan men då skrek Felix i en halvtimme och somnade av utmattning för att sen vakna någon timme senare och kräva mamma.. Men denna gången gick det skitbra.. Så skönt verkligen..

Nu hoppas vi bara att det håller i sig även om jag nattar honom ibland.. Vi ska ju varva lixom..