Igår blev det inget inlägg för jag orkade bara inte. Men idag kommer ett dubbelt.. 2 in 1 helt enkelt..

Vi börjar med igår..
Det hände inte så mycket men sångstund blev det. 
Mot eftermiddagen gick jag och Felix och handlade.. Han fick sig en chokladkaka..

”Mamma!! Pyss..”

Vi gick sen och hämtade pappa och när vi kom hem så insåg sambon att hans jacka inte var hel. Den började släppa i sömmar runt fickor mm så det blev en snabbis till Engelbrektsboden för att lämna tillbaka den. Felix roade sig med att titta i spegeln medan jag gnabbade med de i kassan för tredje gången.. (min jacka bytades och sen lämnades den tillbaka och nu sambons.. ) Jäkla otur vi haft med jackor.. Hoppas Felix jacka håller iaf..

När jag sen på kvällen skulle göra mig i ordning kom jag till insikt att mina finnar blivit värre igen. Det beror säkert på stressen från ex-vännen som snackade skit.. Varför skaffar man ens sig sådana vänner? Alla borde komma med en innehållsförteckning.. 🙁 Aja. Manipulativa människor är svåra att ”avslöja” men nu vet jag iaf..

Idag var det dags för Högskoleprovet.. Skojjsigt. Så jag drog iväg till de där svinkalla klassrummen med min nya fina tjocka jacka, lite godis, mat och dricka.. Hemma lämnade jag min man och min son. Efter första provet fick jag ett mms..

Han ser glad ut och han fick gungat.. 😛 När jag hade min tredje rast, alltså lunch så ringde jag sambon men då sov de så vi kunde inte prata.. Men efter provet som kom efterlunchen så fick jag ett till mms..

Han åkte farmors bil.. Bäst att hålla i sig.. Hon kör som en galning.. Hihi.. Nej men det är ganska rolig bild.. Just då var jag rätt frusen om händerna och behövde lite uppmuntran.. 😛 När jag var klar blev det Restaurang och nu nannar bebisen..

Söndag i morgon.. Vill nog försöka hinna med Ikea och leta efter nya täcken.. Sambon klagar över att jag har ett megatäcke och tar upp hela sängen.. 🙂 Vaaarmt och skönt tycker jag och Felix.. 😀