Det har blivit mycket bus här idag.. Morgonen började med att jag sa till Felix att vi skulle träffa farmor och tant Lena senare idag för lunch, så sa jag att vi skulle klä på gossen och då gick han in till sitt rum och tog fram dessa kläderna.. De råkar bara vara farmors favvokläder.. Men snart är de för små..

Sen var han redo att gå, men han skulle ju äta och sen sova innan han fick träffa farmor.. Då försvann han och sen hittade jag honom i garderoben med mina ”klossar med tecknade gubbar i”..

Sen bar det iaf av mot stan så Felix kunde sova.. Ikea var där och visade upp sig och gav reklam.. Kolla vad Felix och jag fick..

Men till slut blev det dags för lunch.. Felix var glad över att träffa farmor.. Det var ganska okej mat på den där noname-kinarestaurangen på knutan..

Sen ville Felix busa med farmor.. Han väntade och väntade men till slut fick han komma upp ur vagnen..

När allt bus med farmor var över och tant Lena hade åkt hem så drog vi med hem. Det blev bus hos grannarna.. Felix tittade ut genom köksfönstret och Elins mamma tog med honom in till sig. Sen lekte han där inne utan oss.. Jag tog dock en titt inom för att se så han mådde bra och hade roligt..

Han såg knappt att jag var där..

Han bara busade runder..

Bus bus bus.. Han bossade lite över Elin.. Hehe..

Så jag gick in till oss igen tills det var dags för bebisen att sova, då gick jag och hämtade honom.

Så i morgon blir det nog mer bus, om inte med Elin så med någon annan kompis.. Hemma ska vi iaf inte vara och tråka. 🙂