Det blev faktiskt riktigt bra dag idag.. Jag var lite skeptisk när jag vaknade 07.24 i morse och trodde jag hade dött och hamnat i helvetet.. Huvudvärk, ont i rygg och knä, tydligen gråtit till en hemskt sorgsen dröm och en bebis som låg på min mage och skulle pussas och kalla ”mamma, mamma” om vart annat.. Men icke.. Det var bara min ängel som tyckte att nu fick det räcka med sömn.. Han ville ut och leka och sen träffa farmor, för det hade han hört att jag hade sagt kvällen innan..

Så vi började morgonen med en tur till lekplatsen..

Felix skulle visa mig hur man tar sig upp till kasebanan på rätt håll.. Här börjar man.. Sen klättrar man hit..

Sen tittar man över väggen lite.. Ser alltid så roligt ut.. Hihi

Sen fortsätter man uppåt i spiralen..

Så roligt.. Snart får jag åka..

Uppe!! Nu så.. Uuuuutför!!

Såhär börjar man.. För man ska åka framlänges.. Det är coolt!

Såhär ser jag ut när jag åker kasebana..

Felix gungade lite med.. Det har vi ju sett förr men var tvungen att filma det..

Sen när middagen var uppäten så blev det vila i vagnen, och efter det blev gossen passad av farmor och tant Lena.. 😛 Vi drog för att leta reda på en bra sulky och ett par skor till gossen.. Vi tog en fika på ett av mina favvofik.. En välbehövd fika bara jag och sambon..

När vi kom hem till gossen igen så var han inte riktigt sig själv.. Men busig ändå.. Bara inga gränser alls.. Så han var över allt! 😛

Vi fick iaf tag i en fin och bra sulky.. Röd och fin även den, precis som Felix andra vagn.. Tack så himla mycket farmor och farfar för den fina vagnen.. 🙂 Några skor blev det inte men jakten går vidare i morgon.. Mormor ligger bakom de skorna.. Puss mamma.. 😛

Underbar dag men nu är jag rätt trött.. Så godnatt! I morgon kanske lunch med farmor och tant Lena, innan dess, lekplatsen med sonen min och efter lunch, bus kanske eller nått.. Får se.