Nja semester var det väl inte men en vilodag hos mamma. Vi klädde på oss fort, Felix hade tagit fram sina nya kortbyxor han fått av morfar, Tack för dem.. Megafina. Så det blev dem och en piké..

Sen lekte Felix lite med filmerna..

Och medan jag vilade mig lite i väntan på att värktabletterna skulle kicka in så satt Felix och tittade på Rorry, en räserbil.. 😛

Sen åkte vi ut till min goa mamma för lite rensning av lådor som hon så snällt passat åt mig.. Felix gick dock direkt i plurret..

De är så söta tillsammans..

De bara lekte och lekte..

Men sen kissade Felix på mormors plattor.. Hihi.. Han ser lite förvånad ut..

Men han sprang sen bara vidare och gjorde fotavtryck..

Sen började lådrensningen.. Lite minnen flöt upp till ytan.. 🙂 Men dockan var full av spya i håret så det var bara att slänga.. Hon var ju ändå 23 år så det var dags..

Medan jag fixade med lådor så busade Felix..

Sen blev det fika..

Men Felix gillade inte muffinsinnehållet.. Vitt gägg..

Sen hittade vi uppskruvbara fiskar som kan simma i poolen..

Helt plötsligt sprattlade dem..

Men även denna dag tog slut. Vi åkte hem och Felix var lagom slut.. Småpill med en pinne och en rulle var nog med underhållning..

Han satt där länge och väl..

Men jag hade lite ont igen och fick ta tablett så jag vilade bara när jag kom hem. Fick inte i mig någon mat heller..

Lagom svullen om kinden.. Men jag ansträngde mig inte när jag sorterade bland leksakerna hemma hos mamma. Det var faktiskt hon, mamma alltså, som gjorde grovjobbet.. Tack mamma för hjälpen.. Vi kör resten en annan dag.. Jag hade megamysigt idag.. Lagom aktivitet när man inte är helt hundra.. Nåja.. I morgon ska det tvättas.. Kanske något mer, men inget ansträngande..