Jo, sambon jobbar visserligen från morgon till kväll varje vardag men det kan flexa om man behöver honom hemma. Att redan 9 på morgonen inse att man får klara sig helt själv hela dagen och kvällen är tungt. Fy för vad stark man måste vara mentalt om man ska klara av att vara ensamstående förälder och aldrig ha någon som kan ta lite av bördan. Inte så att jag inte vill vara med min son men ibland är det skönt om nån har ansvaret så man kan luta sig tillbaka lite och slappna av.

Nu är klockan 20.08 och jag är superstressad och slutkörd. Hur klarade jag 3 dagar förut? Ja du.. Det är ett under. Tur jag ändå har en snäll pojke här hemma. Beundrar verkligen de som är ensamstående. Hade gärna hjälpt till där om det hade gått..

Så vad har vi då gjort hela dagen? Jo, morgonen började med sångstund. Vi gick till biblan och väntade..

Ser nästan ut som att han väntar och längtar efter pappa men det är Elliot han tittar efter.. 🙂 Sen skulle han se om han kunde sitta under bokhyllan..

Efter detta blev det lunch, nattning och sen for vi ut till Ikea för lite bus. Inga bilder därifrån men ni har ju sett det förr.. 😛 Vid 16 åkte vi hem igen lagom till kvällsmaten 16.30.. Felix hittade sina klossar som jag lagt undan så han fick 22 st att leka med.. 🙂

Vi åt lite kycklingklubbor till kvällsmat.. Så himla goda.. De kan jag rekommendera..!

Sen blev det lite mer bus. Jag lade mig i Felix soffa medan han busade som en tok!

Nu sover monstret! Skönt men ensamt. Nu ska jag slänga på mig en filt och bara titta på tv och dricka min oboy! Slappedags innan lilleman vaknar igen så jag måste sitta där en timme till.. Sen kommer väl min man hem. Mmmmmm.. Natti!