Det har varit en mysig lördag trots allt.. 😛 Jag fick lite sovmorgon. Min sambo och son gick upp en hel timme innan mig så jag fick vila lite extra. Sen blev det en runda till lekplatsen. Jag var irriterad och sur som ett bi men min man och son hade väldigt roligt. Varför jag var sur kan jag inte svara på.. Hormoner antagligen..

På eftermiddagen blev det sagostund/teater. Denna gången var det sagostund mer än teater, som det var förra gången. Men mysigt var det! Efter det var slut vände Felix på klacken och stod och pillade med något..

Så jag gick och kollade vad han gjorde.. Hihi.. Han slappade bara ju.. Filosoferade..

Sen fick han syn på ett skåp med massa nyckelhål i.. Och i hans hand hade han sina nycklar.. Spännande.. Där stod han i 15 minuter tills vi skulle gå.

Efter sagostunden blev det rusning ut till Ikea och Väla för att träffa farmor.. 😛 Det blev lite mackor för Felix när han hade ätit upp sin mat.

När mat var uppäten och grejor inköpta så drog vi hem igen för lite välling och nattning.. Nu ska jag göra mig en goooood oboy som jag har förtjänat (har fått gå till affären två gånger för att få hem mjölk då jag glömde mjölken första gången). Sen är det söndag i morgon. Det kommer bli sååå roligt. Helene och Malin kommer hit på em och passar vårt troll så vi kan göra lite farsdagsmys.. Felix present till pappa var ensamtid för mamma och pappa samtidigt som Felix får busa fritt med töserna.. Ska bli roligt att se hur de klarar det samt om pappa tycker om sin överraskning. Han vet inte vad som ska hända. Det är Felix och jag som planerat. 😀