Idag har Felix lekt med Mira och bland annat gungat för första gången, om man inte räknar de lilla när han var 3 månader och satt i babybjörn på mig när jag gungade. Men då sov han.. :-S Men han gungade själv idag.

Mira var som sagt också med och gungade.

De ser ut som om de inte riktigt kunde förstå vad gungningen var bra för eller vad de skulle göra. Men de satt där iaf, ingen av dem skrek eller grät, ibland fick vi till och med se något leende. Lyckat alltså. 😛

De gungade med oss på gungbrädan med men det kunde jag inte filma tyvärr. De små knattarna gick även runder på lekplatsen och tittade nyfiket på de större barnen som sprang runder och lekte.

Vi var även på babycafe, vilket jag tröttnat lite på då det ofta är så små bebisar som ligger på mattan på golvet så Felix kan trampa på dem om han inte ser sig för, samt att det inte finns grind för dörren så han tycker det är så kul att smita och då kan man inte slappna av vilket är en av anledningarna till att man går dit. Dessutom är tanten där väldigt irriterande och väldigt otrevlig ofta. Men ibland får man en knäpp och går dit, ibland har man tur och det kan vara lite roligt, men ibland går de inte alls. Denna gången var det ok. Jag går dock aldrig mer dit själv bara med Felix utan det krävs att jag har en kompis med, annars är det en garanterad katastrof.