Ja jag hittade lite fler bilder från vår Danmarkresa. Här är jag, tjock och trött men glad att få komma hemifrån och tänka på annat.

Felix njöt av båtresan och ville knappt med ner under däck igen när det var dags att gå av.

Väl i Danmark blev det såklart lite mat med. Felix visste precis vad mamma vill ha.

Gossen fick även en stor glass. Det skulle beställas en liten bägare med mjukglass men danskan måste ha väldigt konstiga ord eller så glömde farmor det vid kassan för det blev en jumbomjukglass.. 😀

Pappa lånade hem en sån här. Det blev populärt hos teknikgalningen Felix.

Och då var det dags för mig att bli äldre. Såhär såg jag ut på min födelsedag. Tjock och trist men jag gjorde mitt bästa. Inte lätt när man inte får plats i kläderna.

Sambon hade köpt presenter till mig, den ena var denna klänningen till Sessan.. (Ja den är till mig för jag kommer njuta av den mest)

Men han hade även köpt två st två timmars segwaykörning åt oss.. Mysigt vi kommer ha..

På min födelsedag bestämmer jag maten och det blev kräftskiva.

Jag fick presenter av svärpäronen med.. 🙂

Sambon har fått dille på att handla mycket söta tjejkläder till sin kommande dotter..

Jag själv satsar på hinnsvepningar och förvärkar för att få ut vår dotter snarast.

Ovan hade dottern 148 i puls och jag hade låga värkar på 45. Men det var direkt efter svepning och detta ändrades nog lite när jag reste mig upp.

Det varierade ganska mycket under tiden jag låg där med men det hände massor. Det var nog min fjärde svepning av 6 avklarade. Nedan ser ni tjocka magen från dagens datum. I morgon är det dags att vräka min inneboende (om inte förlossningen är packad i morgon)

Felix älskar redan sin syster utan att ha en föraning om hur mycket de kommer bråka.

Men de kommer också ha massor med skojj. Han vill, som jag och sambon, ha ut henne snarast. Han säger att hon får skynda sig då det är sommar och hon börjar bli gammal och skrynklig där inne.. 🙂

Under tiden underhåller jag sonen så mycket jag kan, även regniga dagar då han vill köra sparkcykel. Det finns som sagt lösningar på allt..

Ikväll, alltså kvällen innan min dotter vräks från min enorma mage, försöker jag pressa i mig en pizza. Jag orkade en halv, men det räcker nog.

Okej, nu ska jag deala med mina värkar och hoppas att de faktiskt gör någon skillnad för i morgon.. Och sen ska jag bara hålla tummarna att ingen annan HBGare tänkt föda i natt eller i morgon så jag inte får plats och måste vänta till tisdag, vilket då skulle resultera i att jag bölar hela morgondagen och kommer inte vara kontaktbar what so ever förrän hon är ute.

Okej, önska mig lycka till! Bild på sessan kommer så snart jag orkar efter förlossningen.