Ja det tar låååång tid att få ut denna lilla prinsessa vi väntar på. Det är tungt för mig men jag får så mycket hjälp jag vill ha och kan få. Bland annat underhållningshjälp till sonen som blir lite frustrerad att mamma inte orkar det hon brukar orka. Här är han på Helsingborgsfestivalen med mig och farmor där han (gratis) fick hoppa på studsmattan.

Han fick också åka lite andra karuseller, som detta rymdskepp.

Polismotorcykeln var ju helt klart bäst. Han fick dock inte den att låta som en polismotorcykel för den var sönder på knappen.

Men favvisen på hela området var det, enligt mig, töntigaste tåget som gick jättesakta och var till för de minsta. Men tåg och min gosse är en bra kombo för han älskar tåg så denna åkte han en miljon gånger typ.

Ja vi får tacka farmor för bidraget till biljetterna för de var inte billiga kan jag meddela! Julius han ju inte riktigt med festivalen som han borde så jag fick köpa hem sockervadd till honom. 🙂 Observera våtservetterna! Han gillar inte kladd.. Haha..

Sen har vi fått ett skötbord av farmor o farfar! Vi har ju använt ett skrivbord till Felix när han var liten men det är inte optimalt så denna gången valde vi att skaffa ett skötbord och det kommer nog bli bättre för min rygg.. 🙂 Tack farmor

Jag har ingen bild men vi har fått låna en bilbarnstol brio primo av min pappas sambo och dessutom fick jag bilbasen av dem i present nu till min födelsedag så tack så jättemycket! Nu åker sessan säkert i min fina bil!

Felix fick en dag på busfabriken av Julius när han hade sin sista semesterdag från dagis! Det var mycket uppskattat. De har tagit bort 3 h gränsen så vi var där heeeeela dagen!

Sen blev det ett bad när vi kom hem och så satt Felix med pappa i soffan och kollade på surfplattan. Obs! Hörlurar i!

O ja, Morbror kim gjorde hans dag på första dagen tillbaka på dagis. Inte nog med att han följde med och hämtade Felix som överraskning, han köpte en ny Lightning McQueen tröja.. Wow! Det gick hem kan jag meddela..

Det har även hunnits med lite bad hos farmor o farfar! Det är viktigt att ha skor på sig och mössa på huvudet!

Vi åkte med farmor över till Danmark en runda förra helgen! Medan pappa handlade nya sandaler så lekte Felix i en minibusfabriken! 🙂

Sen blev det löpningstävling hem! Ser ni likheterna även bakifrån?

Vi handlade såklart lite godis (tack farmor).

Och en del fick följa med mig in på dass för ett tvåtimmarspass. Det är inte lätt att vara nästan fullgången och samtidigt försöka sköta om magen kan jag lova! OMG! Men har man med sig lite gott så klarar man sig.

Ja som sagt, det är min 26:e födelsedag idag.. Ugh! Känner inte mig som 26 år men det är ju inte gammalt. Så vad har jag fått i present? Jo, jag har fått pengar (sweeeet) , en fin ros som efter en vecka fortfarande står fint. Presentkort på väla och h&m så jag kan uppdatera garderoben efter graviditeten. En bilbarnstolsbas, 2h segway med sambon, en klänning/långtröja till dottern (ja det är till mig för jag älskar babykläder och det betydde mest för att det kom från sambon som valde en underbart söt sådan), elefantvattenkanna (mormor o Felix haha) Ja har jag missat nått så påminn mig.. Är så glad för allt! Snart kanske jag får min dotter med så jag har mina två underbara barn och en underbar sambo. Då fattas bara ett radhus och en vovve.. Hehe