Ytterligare en dag då allt är upp och ned. Morgonen började i tårar då det blev otrevligheter via telefon med en i familjen. Julen förstördes kan man säga. Men kort sagt så kommer denne personen och tillhörande person inte att komma hem till oss på lilljulafton. Jag vill inte ha dem här nämligen. Det är inte acceptabelt att man beter sig så som denne har gjort. Det är barnsligt, omoget och helt upp åt väggarna fel när man bjuder in dem till en mysig kväll med mat och paket mm. Man kan inte bestämma själva då hur julen ska se ut. Då får man tacka nej om man inte vill att det ska bli som det är planerat. Agh!! Så svårt att förklara för er utan att nämna namn eller händelsen men jag håller på det ett tag till. De närmsta vet vad som har hänt. Jag kan bara säga att jag skäms för denne personen och dennes beteende och uppförande. Det är pinsamt att känna personen. Och det i sig är jobbigt. Det är meningen att personen ska ha en stor betydelse i mitt och min familjs liv men denne lyckas alltid trycka sig längre från oss hela tiden. Mycket mycket dåligt val på dennes bekostnad. Olyckligt att en ”vuxen” ska göra en så ledsen och besviken och sen får en liten bebis se sin mamma gråta stooora tårar. Pinsamt!

Men dagen blev bättre med lite stöttning och tröstning av familj och vänner. Efter lunch åkte vi till Väla och sen ner till farmor och farfar.. Mysigt! Det bjöds på glögg! Mums……

Sen sprang vår underbara son runder med en engångskamera och fotade.. 😛 Han trodde man skulle ha den i pannan.. Hihi.. Så gulligt!

Sen blev det kyckling curry o ris..! Sååå underbart gott.. Felix åt som en häst! 😛