Vi hade absolut inga planer alls idag. Jag fick en kort sovmorgon och gick sen upp till våfflor! Mums! Jag har lätt världens underbaraste man..

Sen halvsov vi i soffan hela förmiddagen tills Felix skulle ha mat och sen sova middag. Då sov Gunnilstammarna i nästan en timme då jag inte lyckades väcka nån av dem efter 45 minuter.. Se så slöa de är.. Detta är efter en kvarts skakningar, kittlingar och många andra väckningsförsök.. Tänkte att blixten skulle få upp dem men icke!

När de väl kom upp och tagit på sig kläder, sa sambon, ”Nu sätter vi oss i bilen och kör..” Jag undrade vart vi skulle köra och sambon svarade ”Varsom! Vi måste bara komma iväg så vi inte somnar igen!” Hahahaha..! 😀 Det blev Mio med farmor för att kolla in ny soffa.. Felix tog det på allvar, han testade varje soffa och varje kudde för att hitta det bästa..

Sen vidare till Ikea! Samma sak där..

Det var tänkt att Felix skulle få busa av sig lite på Ikea och att vi skulle äta kvällsmat där men planerna ändrades och vi åkte hem till farmor o farfar.

Han diskade lite och då blir man såååå törstig! 😛 Efter att Felix hade ätit drog vi ner till restaurangen i Ödåkra.. Så mysig dag vi haft.. Så slapp och Gunnilstammig! Hahaha..