Jag stack iväg på möte i morse innan mina Gunnilstammare hade vaknat.. 🙂 Skönt för sambon kan jag gissa men de kanske inte låg i sängen så länge efter det. Tror Felix vaknade när jag gick utanför dörren.. Sambon vaknade när Felix kom in i sovrummet igen och stängde dörren och började pilla på pappas mobil.. Hehe..

När jag kom tillbaka var det dags att köra pappa till jobb och sen hem igen för lunch och vila.. Så trevligt. Efter vilan åkte vi till citygross för att handla mer gul kiwi som Felix har valt som ny favvofrukt. Men vi åkte inte bara dit för det såklart, dock vet jag inte om nån annan affär nere i Helsingborg har just gul kiwi. Vi åkte även för att kolla in Esprit om de hade fått in nytt och de hade de men jag hade inte tid att prova så jag köpte inget men det ska jag nog göra i morrn om det blir väla nått eller så.. De har nog samma kläder där tror jag. Det var en klänning jag gillade ganska mycket och jag har ju presentkort som måste användas.. 🙂

När vi var inne och handlade så fick Felix tag på ett paket smarties och jag trodde inte han skulle klara att öppna det men det gjorde han och började smaka på det så vi fick handla det.. :-/ Får hålla hans tassar från hyllorna i fortsättningen..

Nåja. I morgon är det Lördag.. Får se vad som händer men på Söndag ska vi hem till mormor och baka.. Ska bli lite mysigt. Förrförra gången vi skulle baka blev det inte riktigt som tänkt. Det blev en massa tråkigheter och bråk så året efter, alltså förra julen, blev det inte bak med familjen då jag kände att jag inte ville baka med dem men i år så jädrans.. Jag ska göra lussebullarna och Felix o mormor ska baka pepparkakor.. Brorsan ska väl göra godis gissar jag.. Om han nu ska komma..