I förmiddags körde vi upp till Anna o Elliot.. Vi körde då vi trodde vi skulle slippa kylan.. Men det tog först 10 minuter att hitta parkering då det på första torsdagen i månaden är avstängt för parkering på typ alla gator i närheten av deras lägenhet.. Men vi hittade tillslut.. Men det var en bit att gå så vi blev kalla iaf.. Men sen hade vi roligt.. Elliot och Felix satte igång och diskade den rena disken..

Elliot var jättefin i sitt nyklippta hår.. 🙂

Så efter diskningen fick Felix sätta igång en film.. Dock fick han efter ett tag kalla in Elliot till hjälp när han inte fick igång det..

På eftermiddagen hämtade vi upp pappa på jobb och körde till Ikea.. Det skulle provas ut ny säng mm..

Han trivdes med den vita sängen med får på.. Den vill han ha i julklapp eller nått.. Får väl se vad det blir. Men en ny säng kan han gott behöva.. Får inte plats i spjälisen mer.. Dessutom klättrar han ur den nu utan problem så det finns ingen anledning med den längre.

En annan sak han fastnade för var en rutchbana som han också vill ha..

Se bara så roligt han hade.. 😛

Ja snart är det julafton.. Sååå mysigt det kommer bli.. Bara lugn och ro för en gång skull.. Alltid denna stress annars på julen.. Fara fram över hela skåne för att fira med alla. Lägga ut tusenlappar i klappar och hundringar i bensin.. Nja.. Så roligt och viktigt är det inte.. Det är ju ändå bara en dag med paketer.. Bättre att bara mysa.. Men fungerar inte detta heller så får vi väl fly landet nästa år.. 🙂