Oj, Felix somnade snabbt.. Kunde inte fota presenterna.. Det får bli till i morgon.. Dock fotade pappa Felix i hans nya stövlar.. Priset kan ni ju gissa.. Tänk på att vi har ungefär 0:- över denna månaden och att min sambo är BÄST på att hitta sjukt bra rea och får alla de bästa erbjudandena..

De är i storlek 26, alltså en storlek för stor (gissar vi) men då de är i riktigt gummi och inte plast som många barnstövlar är så sitter de väldigt bra ändå.. Han springer på.. Hihi

De är gröna (såg gula ut på nätet) och det är positivt för hans regnkläder är ju gröna.. Ja allt egentligen i heeela hans rum är grönt. Varför vet jag inte. Det blir bara så..

Har ni gissat vad de kostade??
Jo de kostade 49:- inkl frakt (249:- ordinarie pris) så nu är vi -49:- i kassan.. Hehe men de kommer vara hela våren och hösten.. Skönt. Se så chockad Felix blev när han fick veta vad hans fiiiiina stövlar kostade.. Han älskar dom!

Han får ha stövlarna på sig till dagis i morgon.. Han går hela tiden och skryter om sina skor på dagis.. Min knodd..! Love u! <3