Det är så sjukt hur man ser allt ur ett större perspektiv när man börjar jobba.. Jag längtar hem varje dag fast att jag har typ bästaste jobbet ever!

Men det finns helger. Då kan man t ex åka ut till Torekov och hälsa på i en stuga och busa lite med kusin Elvira som var nere den helgen.

Hihi.. De grävde i en rabatt..

HUH?! En rabatt?! Sooo??

Felix hade ju fyllt 2 år så han fick present.. Kläder, mycket fina kläder i starka färger..

Elvira såg ut att vilja hjälpa till..

Sen fick de båda överraskning av morfar.. Sparkcyklar.. Felix blev så paff så han bara stod där och tittade på alla och förstod inte att den blåa var hans..

Men sen smälte det in och han släppte inte den på hela dagen..

Dagen efter skulle Felix in och väcka pappa på morgonen. Men pappas ena kudde låg på golvet och Felix snubblade och slog i hakan i vår säng.. Ugh.. Ont i mammas hjärta.

I veckan var Felix och dagis på utflykt till Kärnan för att hitta musen Malte´s kusin Milton. 😛 Matsäcken var packad och vagnen fick rulla med. Här sitter han och Elin till vänster och äter macka.. Felix hade varm oboy med sig.. 😀

När de kom tillbaka till dagis lekte Felix att han bakat bullar..

Och på kvällen tvättade vi kläder.. Dock fastnade Felix i fönstret för att kolla på tågen som for förbi. Men han hjälpte till att fylla maskinerna med..

Ja jag har fått nytt jobb på nya jobbet.. Såå kul.. Då gör man ju något rätt.. 😀 Ska lära mig en massa men den som ska sluta är bara kvar i 2 veckor till, alltså 9 dagar till (då det är röd dag både fredag och måndag nästa vecka/nästa vecka igen). Skönt med långhelg med. Myyyyys med familjen står på schemat..