Jepp, det finns ingen anledning att dölja något mer.. Ibland är det positivt att alla fyller år samma månad, men inte i år. Allt dåligt har hänt i april i år vilket gör att födelsedagar och andra sammankomster med släkt och vänner blir jobbigt! Fy för vad jag är irriterad. Och till råga på allt har jag världens fetaste PMS, ryggont, magont, illamående, knät har slutat fungera ordentligt, ingen Londonresa, pollen, 24/11/365-mens, och nu känner jag hur huvudvärken kryper på.. 🙁 Very saaaad sadey (smiley).

Men men.. Nu släpper vi detta till i morgon. Idag har vi ändå haft en relativt mysig dag trots min PMS.. Felix har busat som aldrig förr.. Hans morgon började med bus på golvet på sitt rum.

Pappa drog iväg till jobb, och vi sa hejdå i dörren..

Detta drog sig vidare ut till hallen när kläderna kom på..

Så småning om kom vi ur lägenheten och begav oss på lunch.

Felix tyckte pappa såg smal ut så han tvingade honom att äta majs..

Efter detta mötte vi några vänner på stan som vi sa hej till.. Bland annat Thor och sonen Love samt Anna och Svenne med dottern Mira.. De skulle me på lunch..

Nåja. I morgon fortsätter mitt roliga humör och även dagarna som finns kvar av denna hemska månad.. Kan vulkaner och snöoväder sluta störa och låta Maj månad bli Londonmånad samt en betydligt roligare PMS-fri månad..