Morgonen började med lite frukost på sängen och paket. Den bästa presenten blev så klart denna..

En brödbox.. När jag hade inhandlat denna så sa jag att det var något han hade nämnt för några månader sen, när brödmaskinen kom in i lägenheten, att han ville ha. Ändå dömde han presenten efter påsen (Bolagret) och gissade att det var en lampa.. Hihi.. Ack så fel..

Efter detta så hittade Felix in i garderoben och på något sätt hittade han där, i all megaröra, sin gamla gåstol som han då började leka med.

Så den åkte ut och Felix åkte i gåstolen en runda. Han verkade road, men då han växt sen sist och benen blivit för långa så kunde han inte riktigt gå utan backade hela tiden.. 😀 Dock var knapparna roliga fortfarande.

Vid lunch gick vi till farmors jobb och åt. Pappa fick då en liten present av alla 100 som farmor köpt. Fin som tusan var den.

Felix passade på att busa en aning när allt folk lämnat lunchsalen.

Hehe.. Farmor jagade honom lite.. Han älskar att bli jagad eller att jaga.. Han har nu lärt sig att öppna skjutdörrar och att säga dricka.. Hehe

Vi drog sedan ut en runda till Väla för familjemys, men när vi lämnade Väla regnade det. Tur vi hade bilen. Dessvärre behövde vi sen handla lite och då fick vi cykla. Solskyddet på Felix trehjuling fungerar bra som regnskydd med. 🙂

Felix älskar dock regn och allt annat som rör vattenlek så han stack ut huvudet och händer mm för att bli så blöt som möjligt. Aja.. Han skrattade iaf för fullt..

Vi handlade ju lite varor så vi kunde göra pappas nya favvomat. Italiensk kycklingpasta. 😛 Mums..

Nåja.. Efter maten tog pappa en kopp kaffe i sin nya kopp som han köpt idag av presentkortet från mormor.. Bland annat då. Han köpte ju inte en kopp för alla pengarna.. Hahaha.. Det vore knäppt.. Men fin är den..