Det blev kalas på restaurangen idag med svärpäronen.. Men morgonen började faktiskt inte med restaurang.. Den började med sovmorgon med familjen till 8.20 typ. Sen en tårtbit och en oboy..

Efter det så kom min underbara son med ett litet rosa paket med vita snören på.. Så synd jag inte fotade för han och paketet var så söta.. Ja iaf.. Så fick jag de lilla paketet av Felix och sen satte han sig för att titta vad som var i..

Så otroligt fin ring.. 🙂 Sambon tänkte ta upp Felix i morse, göra en oboy och tårtbit och ta med paketen in i sängen och väcka mig.. Så gullig han är.. Men Felix vaknade på fel sida med lite värkande tandkött så han skrek lite så jag vaknade och fick gå upp.. Men jag blev glad ändå.. Det är nått speciellt när ens bebis kommer och kryper upp i soffan och ger en ens present..
Efter presenten så satte sig Felix på golvet på sin lilla kudde och tittade på tv..

Efter 3 timmars försök att få bebisen att sova middag, inkluderat att vi åkte till väla och gick länge med vagnen mm, så bestämde vi oss för att ta gossen på en tur i vagnen ute i stan, innan vi gick fick han en alvedon i gumpen sen sov han som en stock i vagnen.. När han sen hade sovit i 1 h 20 min så blev det direkt till restaurangen..

Då blev det ännu mer presentutdelning.. 😛

Ett blondinschampo.. Hehe.. Ett paket till..

Silikonmuffinformar i olika färger.. Och ett till..

En fiiiin klocka.. Passar faktiskt fint..

Sen fick jag ett mycket fint kuvert som var väldigt uppskattat..
Så i morgon fyller jag år.. Vem vill ge mig en present då??? 🙂