Kalas..

Hurra hurra.. Eller nästan iaf.. Min familj kom på besök och firade mig lite grann.. Jag fyller ju inte förrän på måndag men på måndagar jobbar alla så vi får fira på helgdagarna.. Morgonen började mycket mysigt.. Familjebus..

Och medans pappa gjorde i ordning tårtan så att jag sen kunde dekorera den..

..så slappade Felix lite och försökte ladda upp inför kommande klunga.. 😛

Jag passade på att städa undan lite skor och jackor så att gästerna kunde få plats med sina kläder.. Då fick jag syn på sambons så helt olika skor.. Man behöver ju lite olika färger och olika sorters skor att välja mellan.. 😀

Till slut kom folket.. Paketen rullade in.. 😛

Jag fick allt jag önskade mig av dem.. Presentkort på Esprit, blommor från Mamma, Kjell-arne, Kim, Patrik och Malin samt Elvira, Mer presentkort på Esprit av Pappa och Laila och en underbart fin och praktisk ny skötväska av älsklingen.. Så nöjd.. 🙂 Dock var Mamma snabbt framme och skulle ändra lite bland mina fina blommor.. 😛 Pillemamma..

Så va de folket ja..

Från vänster med början på mig, bredvid mig min Pappa, sen brossan Kim, Laila, Kjell-arne, Mamma och Felix i knät.. Sambon tar bilden.. 😛

Felix hade roligt i Mormors knä medan Kjell-arne var nöjd av tårtan..

Dock smet Kjell-arne iväg sen för att sova lite i Felix soffa.. Hehe

Efter kalaset gick vi till Mc-donalds för kvällsmat.. 😛 Orka laga mat när man haft gäster.. Men när vi kom hem blev det lite Gino till efterrätt.. 😛 Lagom smarrigt..

Vit choklad är ju såååå gott..

Vi får helt enkelt se vad morgondagen har att bjuda på.. Sen är det måndag och min födelsedag.. 😛

Lämna en kommentar