Som ni redan vet så sov jag och Felix över hos min mamma inatt. Jag är inte direkt överlycklig över att sova hos någon annan eller i någon annan säng än min egna så jag kunde så klart inte sova. Tror jag fick ihop 2 timmar sömn sammanlagt över hela natten.. :-/ Nåja. Felix fick inte mer än 7 ½ timmar sömn då han somnade 22.10 och vaknade 05.30. Men för att inte pajja hans dygn för mycket så fick han bara sova 1 timme och 20 minuter till lunchen. Hans egna val att vakna då såklart.. Men sen somnade han 19.18 nu ikväll så de känns skönt att det inte blev så sent.

I varje fall. Felix såg så söt ut igår när han var vaken så sent. Han fick till och med en papiljott i håret av mormor.. 😛 Påminner lite om Pebbels Flintstone.

Förutom välling fick Felix en macka med ost på till frukost vid 0600.

Till lunch ville Felix först inte äta, han var trött som bara den, men då plockade jag fram mitt hemliga kort.. Det fungerar alltid..

Sen blev det lite vattning av blommor.. Duktig liten gosse, men han var lite trött idag så det var mycket som bara blev som det blev.  

Ett exempel på något som bara blev så, är detta..

Efter lunch med pannkakor så blev det dags för oss att köra hem. Jag körde gamla vägen hem då det är lägre hastigheter så det tar längre tid. Felix skulle nämligen få sova lite i bilen. Vi körde inom Tropical Beach för att kolla på det stora kryssningsfartyget som låg där utanför i plurret. Bilder togs med den andra kameran men den kameran ligger kvar i bilen i garaget så de får jag lägga till i morgon. Jag gillar stora fartyg av någon anledning.. Underligt. :-S De är så maffiga lixom. Men sen när vi kom hem, Felix hade vaknat och vi hade parkerat i garaget så märker jag att bakluckan på bilen som i vanliga fall slår i taket, inte slog i taket. Underligt. De kan ju inte ha höjt taket och det finns inga gropar i garagets golv.. Nej, punktering på högra bakdäcket.. 🙁

Jag hade inte ens lagt märke till att något ändrats på väg hem. Men det pös om decket när jag hade parkerat så jag gissar på att det är ett spik och att det hände i närheten av hemmet så jag inte kört så länge på det när det vart punkterat. :-S Nåja, får byta till reservdäcket i morgon och se om man kan få lagat däcket.

Just nu sitter vi och tittar på fotboll.. Vi tittar aldrig på fotboll men det är ju final så då kan man göra ett undantag. Dock har jag inte sett något av det än då jag bloggat men det står 0-0 fortfarande efter 41 minuter så.. Har väl inte missat nått..

Tack igen till min kära mor för det trevliga dygnet. Det är inte ditt fel att jag inte sover så bra borta, och inte heller att Felix inte ville sova. Pappa var ju inte där och dessutom ville han inte sova när han kunde leka med dig. Så, bättre lycka nästa gång. Dock får det nog dröja lite så jag kan vila upp mig lite. :-/ Tack för all god mat och kakor mm. Vi hade väldigt roligt på dagarna och jag vet att du njöt av babymyset på kvällen och natten, och Felix hoppas du gillade den tidiga väckningen.. 😛