Det har varit en jobbig dag idag trots att det inte hänt något. I natt låg jag vaken, efter att ha sovit några få timmar, och kunde inte släppa tanken på att jag på dagen efter skulle till tandläkaren igen. Blandade känslor faktiskt, skönt att bli av med de där rötterna så jag slipper ha ont, samtidigt hemskt.. Nåja, när jag väl kom dit så kunde de inte dra ut rötterna för de kunte inte ta en röntgenbild så de kunde se hur det såg ut.. Så nu ska det ske på måndag. Smärtan är kvar, och rädslan får pysa ett tag till..

Men när man har sådana här dagar så känner jag mig extra lycklig som har en snäll sambo så underbar liten son.. Här har Felix kammat sitt hår. Det börjar bli mycket hår nu..

Ang Felix dygn så blev det ingen större fara då jag kunde stå ut en dag med en gnällig bebis. Han gick och sov vid 19-tiden men vaknade igen vid 21 och ville inte sova mer, sen somnade han inne hos oss vid 22 igen och sov till 0800.. Skönt. Sen somnade han idag igen vid 19.40, så nu hoppas vi på en låååång och skön natt..

I morgon får vi besöka nya godisbutiken på söder. 😛

2 kommentarer till “Tröttis mentalt och fysiskt..”

  1. Sandra skriver:

    Usch tycker verkligen synd om dig som har ont och måste dra ut rötterna 🙁 Hoppas allt går bra på din nya tid på måndag<3

  2. Beccie skriver:

    Tack.. :-/ Ja det ska nog bli bra.. Det är dagarna dit som är jobbiga..

Lämna en kommentar