Vår morgon började med bus. I går kväll kom flickorna och knackade på och frågade om Felix ville leka. Klockan var 19 då och Felix skulle sova så jag sa att vi kanske kunde komma å knacka på på morgonen där efter och leka en stund. Det hörde Felix så jag var tvungen att ta mig ut tidigt.. Felix och jag klädde på oss och så småning om var Felix på väg till Elins dörr.. Han klingade på och sen var hon snabbt ute i sandlådan med Felix.

Som vanligt var Elin överlycklig över att få strö lite sand på någon..

Men Felix verkade inte så överlycklig att det blev just han..

Efter 15 minuter kom My utspringande med vattenpistolerna.. Hon skulle lära Felix hur man använder pistolerna..

När ungarna hade lekt nån timme så kom Elin springande, efter att ha vart inne och sagt hej till sin mamma som varit på gym, med två smörgåsar.. Hon hade då bestämt sig för att äta upp båda själv. Dock fick jag veta senare att sambon hade gjort mackorna till Elin och en till Felix. Hehe.. Han fick göra en ny till Felix. Så busig tös.. Men ack så rolig.

Det blev ingen Danmark idag så det blev bus ute hela dagen istället.. Men när gossen kom in så fick han sitta på spisen.. Hehe..

Han trodde han kunde flyga.. Sen insåg han att han faktiskt kunde trycka på on/off knapparna till lamporna mycket enklare..

Det blev oxfilé, råstekt potatis och bearnaisesås till middag.. Jag fyller ju år på måndag men ska firas i morgon så vi började firandet idag med oxfilé. 🙂 Muuuums..

Felix hade ju redan ätit så han fick tugga lite på en majskolv..

Den var kvar sen igår så den var nog meeeegagod..

Den ser dock ut att ha varit lite svåräten om man aldrig har ätit en kolv förr..

Så efter middagen satte sig Felix på en stol och åt majskrokar istället.. Mycket enklare..

I morgon är det kalas för lilla mig.. Sååå roligt.. 😛 Pakeeeet!! Sweet.. Lite tråkigt bara att inte brossan Patrik med familj kunde komma.. Elvira och Felix leker så bra tillsammans..