Vi har haft en underbar dag idag. Så mysig. <3

Det fick mig att tänka tillbaka på hur lycklig jag var när jag väntade min son. Trots att jag såg ut som en spinkis med en feteboll på magen så var längtan efter sonen enorm. Svårt att tänka sig att jag faktiskt hade denna stora magen. Men jag minns känslan som om det var igår. Sån kärlek alltså!

Hihi, Ja sambon tyckte nog jag såg lite konstig ut. Se så vilsen han är.. 😀

Han har ju varit i Göteborg några dagar förra veckan. När han äntligen kom hem fick jag blommor av honom.. 😛 Eller ja, från Dan då, eftersom det var hans blommor. De lever än ska jag säga, över en vecka sen jag fick dem.

Vi har såklart varit på Venezia med farmor och spelat bollarna..

Vi har även ätit fondue hemma hos farmor o farfar. Felix älskade det. Han är ju ändå 50% köttätare (Gunnilstammare).

Felix tillbringar mycket tid på balkongen och den som orkar vara med där ute hela tiden är den trogna, söta nalle. De pratar hela tiden med varandra (läs Felix pratar med nalle).

Senare, samma dag som förra bilden, var det dags att åka till mormor för mormorsdag, morsdag. Finklädda älsklingen!

Jag försökte få honom att sova när vi körde dit och tog en längre väg just för den anledningen, men han ville inte somna så jag gasade på och körde mot mormor. När vi var 5 minuter från mormor så somnar han.. Typiskt.

Väl framme och när Felix vaknat samt ätit middag var det dags att vispa grädde.

Tydligen mycket spännande.

Sen var det fika! Mums!

Nallarna, Felix nalle samt mormors nalle som hon fick från My vår lilla ängel, tillbringade dagen i vagnen tillsammans. 🙂

I morse var det sovmorgon för mamma så Felix o pappa gick upp och åt frukost, tydligen på balkongen.. 🙂

Felix är nöjd men jag undrar fortfarande vart de fick frallorna från då det inte var några när jag kom upp.. :-S För visst är det en fralla? Eller bilden är kanske tagen en annan dag, typ från söndags? Den pyjamasen hade han inte inatt. Nä nu blev jag snurrig.. Det ser i alla fall gott ut.

Nu innan han skulle somna så satt vi och myste. Visst är det underbart att ha barn!! <3