För några dagar sen var det ganska skönt väder ute, men nu har det blivit blåsigt o hemskt igen. De där vulkanerna alltså.. :-/ Men för några dagar sen passade Felix på att äta glass så många gånger om dagen han kunde. Här är en bild på honom och en glas..

Sen var vi ju i danmark på konstutställning i lördags med farmor o farfar. Felix tyckte det var spännande att åka båt, buss o sen somnade han o sov genom utställningen. När det var dags att busa på gräset vaknade han igen. 🙂

Han sprang där flera gånger.. 😛

Kolla så glad han var..

Sen åkte vi ju båten hem igen.

Igår åkte pappa till Göteborg och vi stannade hemma. Då passade Felix på att äta upp pappas Keso! Mouahahahaha..

Felix övade sig lite på balkongen på att säga ögonvittnesskildringar. Så duktig han är.. Dock var han upptagen med bussar o tåg samtidigt.

Idag skulle vi ha gått en myspromenad med en kompis men det blev ändrade planer i sista stund så vi passade på att mysbada istället. Busunge..

Han blev lite ledsen när det inte blev promenad då vi hade stressat lite för att hinna äta mm så vi kunde gå men när jag tappade upp badet blev han lycklig igen. Kolla här bara..

Nu sover han. Jag somnade inne hos honom men min mamma ringde och väckte mig. Bra, för jag ville ju äta min underbart goda choklad som jag fått av min älskade sambo. Puss älskling. Ska bli skönt att få hem dig i morgon. Känner mig så kramig.. Lite ensamt i stora sängen innan Felix kommer in.