Nya jackor..

Söndagar är lite speciella.. Det är verkligen den dagen på hela veckan som är vår, familjens.. Morgonen börjar alltid med loppis. Felix tycker det är trevligt att komma ut tidigt men kanske inte just på loppis.. Vi fick gå och handla lite bananer innan loppisen så gossen hade något att göra.

Helt plötsligt fick vi höra någon som ropade ”Rebecca..” Då fick vi syn på Malin och Jonas som stod och sålde massa skräp eller vad man ska kalla det.. Hehe..

Felix fick syn på en minigitarr och ville köpa den för 10:- Nu skulle han bara stämma den så han kunde spela musik för pappa när vi kom hem.

Och musik fick vi höra.. 😛

Efter middagen och tuppluren for vi iväg till Engelbrektsboden för att inhandla en jacka till Felix. Bilder på jackan får ni nedan. Men här följer några roliga bilder på de fina kläderna Felix hade på sig. Ni ser på bilden ovan att han har ett par bruna byxor.. Så brukar de se ut men dessa är vändbara och nedan ser ni hur de ser ut då..

Totalt randig bebis.. Han har en randig mössa med.. (inte med på bild så klart)

Och till jackan då..

Vit och fin.. Farfar sa att det var lite onödigt att köpa en vit då den kommer bli så skitig.. Men han ska ju bara ha den denna vintern.. Sen kommer den vara liten..

Felix gillade den iaf..

Den sitter så bra att han kan busa i den.. Inte för pösig och inte för tight.. Lagom alltså.. 🙂

Sen är han ju bara för söt i den.. Liknar en Peak..

Jag och mannen fick också vars en ny jacka men de har vi inte bilder på. Min gick i sönder i dragkedjan nästan direkt när vi kom hem och jag tog den på mig och knäppte.. Nåja, den byter jag i morgon så går det bra..

Felix och jag hade tvättid ikväll.

Felix hjälper till så gott han kan..

Stänger luckor, lyfter upp sköljmedlet..

Han är så duktig..

Innan idag hjälpte han pappa att gå ner med soporna.. Han bar den tunga påsen själv nästan hela vägen och fick hjälpa till att kasta den i containern.. Underbara gosse..

Måndag i morgon och dags för sprutor för Felix skull.. Stackare.. Får köpa lite gott till honom så han får tröst efter.. Någon banan eller äpple eller nått..

Lämna en kommentar