Felix fick sin 1½ års vaccination idag.. Ajj.. Tror det gjorde mer ont för mig än vad det gjorde på Felix.. De gjorde lite tester, om han kunde bygga torn av klossar, om han kunde rita lite och sådant.. Kul men han kände på sig att det var nått annat som väntade. Det slog till med lite blyghet och sånt när kläderna åkte och han skulle vägas och mätas.. Sen kom sprutan.. Fyyy.. Hemska sak..

De sa som vanligt att han kunde få feber mm och även utslag i värsta fall.. Vanligen kommer febern dagen efter och den tar slut då med.. Men denna gången kom allt när han sovit middag..

Hehe.. Men han är lite avslagen.. Helt plötsligt bryter han ut i storgråt som inte går att trösta.. Vet inte varför men det kan nog vara febern.. Men han får lite frukt och sånt så blir han glad igen.. Mycket mys framför tv:n.

Vi tog en promenad och hämtade pappa.. Medan han sen sprang in och handlade lite kycklingkebab till oss så plingade Felix på hans cykelklocka..

Sen blev det tidig natt för Felix.. En alvedon och en go välling.. Efter det stympade sambon mina ben medan jag nu sitter och bloggar.. Hehe.. Kallt..

Ny dag i morgon..