En ren slappehelg kan man säga.. Iaf idag.. Söndagar är min sovmorgonsdag.. Jag sover alltid hur länge eller hur lite jag vill på söndagar utan några som helst ursäkter.. 🙂 Skönt att ha en morgon man vet att man får sova längre..

Men iaf.. Igår duschade jag och lillkillen typ hur länge som helst.. Så skönt.. Sen efteråt ville han prova nya mattan..

Så mysig sa han..

Under mattan har vi en ”anti-kasmatta” så att mattan ska ligga still.. Dock kommer den inte vara kvar länge till nu när Felix hittat den..

Ja om ni undrar vad han har på huvudet så kan jag berätta att det är en tyglåda som man kan köpa i 6 pack, tror jag, på IKEA för att ha i byrån eller nått.. Det blev en över för ett tag sen så den tog Felix och nu använder han den som hatt lite då och då..

Han har också hamnat i trotsåldern och pushar nu allt till sina gränser. Hur-högt-kan-jag-skrika-innan-mamma-o-pappa-sätter-mig-på-mitt-rum-tävlingen är roligast..

Det går bra att pilla i bajsblöjan med mitt på nya mattan.. Då blir vi föräldrar så glada..

Men vi älskar den lille människan iaf.. 😛

När jag väl kom upp i morse, middags, så hittade jag gossarna på balkongen, ritandes på fönstrena..

Gullisar.. <3

Sen for vi till väla, för fjärde gången denna veckan för min och Felix del, och sen ner till sambons föräldrar för lite bus och mat..

När vi kom hem somnade Felix i, nu för tiden, rekordfart.. En kvart tog det..! 🙂 Mami happy!

I morgon börjar dagis.. Spännande.. Felix och mami är lite nervösa, men pappa är nog coollugn.. Eller han visar inget iaf.. Det är ju vår lille son som någon ska passa.. Även om Felix klarar det utan problem så ska mami också klara det.. :-S