Det blev verkligen en slappedag idag.. Vi körde pappsen till jobb vid 10-tiden.. Sen körde vi direkt hem igen. Vi hoppade in i badet och skrubbade oss, sen mös vi i soffan under ett täcke framför en film.. Felix satt faktiskt hela filmen igenom i soffan under täcket.. Fick dock locka lite med ostbågar men fy så mysigt.

Efter film-myset blev det lunch och sen nattning.. Jag råkade somna innan Felix men när jag vaknade en timme senare så sov han tätt intill mig under mitt täcke..

Sen körde vi till citygross för att handla lite och passade på att gå inom Lekia.. Felix fick en flagga som han blev glad över.. Dock gick den sönder när vi kom hem. Men ändå glad..

Efter Lekia åkte vi och hämtade pappa och körde hem för att laga lite kvällsmat.. Riktigt gott med wok måste jag säga (eftersom jag lagade till det..). 😛

Nu sover sonen, tog 45 minuter eftersom han sov lunch så länge.. Men mysigt hade vi.. 🙂 Jag sitter och dricker en glögg som sambon kokat ihop med ‎1 del Glöggkoncentrat, 1 del Vatten och 1 del Galliano.. Måste säga att det är ok när man äter russinen men jag föredrar vanlig hederlig blossaglögg.. Får handla det snart..

Snart sängdags igen.. Ska bli skönt att sova lite.. 🙂