Det har varit en så skön dag idag.. Kanske aningen för varm dag för mig men betydligt bättre för kroppen än när det är kallt.. 🙂 Jag funderade inte mer än 2 sek i morse förrän ett räddnings-sms kom från Anna och Elliot.. Det blev en runda till gröningen för sol och picknick.. Så underbart hade vi trots att Felix inte ville äta nått.. Tyvärr blev de inga bilder för tiden fanns inte då jag fick springa efter min lille gosse hela tiden.. Men när vi gick där ifrån så gick vi hem till vår fina innergård och lekte lite och fikade.. Så här kommer bilder från det..

Först lekte de på som galningar, kastade sand och byggde torn..

Elliot började bygga på ett annat ställe..

Han verkade dock inte helt nöjd..

Men så småning om blev allt bra och då ville han ha av våra kakor.. Mam, Mam hördes det från sandlådan strax innan han kom springande och letade i alla påsar och väskor..

Felix började bli lite röd så jag smörjde in honom lite i skuggan och sa att han skulle stå där lite medan det torkade in lite och så jag kunde lägga undan solskyddet.. Men då tyckte han att han skulle leka i sandlådan så han gick och lekte och då blev han såhär ren..

Wow.. Mum vi har en reflex på vagnen.. 🙂 Hihi..

Efter en härlig dag i solen, Tack Anna och Elliot, så nannar nu bebisen och jag har diskat all disk.. 🙂

PMS-dagarna är över och nu börjar det roliga.. Hehe