En (före detta) vän till mig sårade mig något fruktansvärt igår kväll. Jag förstod inte riktigt vart allt skit kom från men jag förtjänar bättre vänner så nu är vi inte vänner mer. Felix är/var kompis med dennes ena barn och som tur är så är Felix bara 1½ år gammal så han kommer inte sakna barnet.. Tur är det för jag tror inte att vi vill träffa dem igen. Inget illa om barnet jag menar så klart den ”vuxna” för er få som tolkar min text konstigt.. Så kan det vara ibland. Tur man inser hur folk är innan det är försent. Nog om detta skitet. Aldrig någonsin något mer om detta på bloggen. Lovar..

Sovmorgon till 9 idag. Sen var det dags att ringa polisen. Inte så farligt som det låter.. Igår vid 23 när jag hade slängt soporna mötte jag en gammal gubbe på innergården. Han har pillat på dörrhandtaget och brevinkastet hela natten och var kvar i morse så jag ringde polisen så de kunde hämta stackarn.. Han var nog dement.

Efter att poliserna sagt hejdå och vinkat till Felix så satte han sig i soffan och fick lite banan..

Sen blev det lite tv-tittande medan jag gjorde mig i ordning för lunchmöte på stan..

Medan vi väntade på att klockan skulle bli 12 så provade vi mössor på PO.P.. Söt han är i brunt.. Suddig bild dock.. All hast då han skulle ta av den hela tiden.

Efter mötet fick jag veta att jag missat ett möte i morse i stan.. 🙁 Sucks. Fick boka om det till i morgon istället..

När Felix somnat kom grannarna förbi med nybakade bullar.. Underbara grannar alltså.. :-*