Nej det är sant.. Vi har bara suttit hemma och tittat på tv och ätit bullar och kakor.. 🙂 Jag har faktiskt inte en, inte EN bild idag att lägga här på bloggen.. Men bara för att ni ska få se att han lever så ska ni får se hur han ligger och sover just nu. Det är nämligen väldigt varmt i hans sovrum så han sover med bara ben.. 🙂 Kokhet bebis vaknar hela tiden så det fick bli såhär..

Men min underbara son har faktiskt visat sig vara en megaduktig kille med. Klockan var ungefär 11.30 och Felix brukar då få sova efter middagen för att det inte ska bli för sent med maten, men så kom han vankandes ut i köket till mig och lade sitt lilla gulliga ansikte i mitt knä. Jag frågade om han var trött och han svarade bara ”mmmmm” och sen lunkade han in till sin säng, tog tag i sängen och pekade in i sängen och sa ”dää”. Så jag lyfte ner honom i sängen och han lade sig till rätta och somnade på två minuter. Då blir man stolt.. 🙂 Min lilla underbaris..

Sen har han snappat upp hur man säger Love you.. ”ai jo” heter det enligt Felix och sen får man en puss.. Underbar unge som sagt.

I morgon ska jag till tandläkaren på morgonen och ”träna” bort min fobi. Denna gången ska de tydligen få in borren i min mun på något vis och komma närheten av en tand har de fått för sig. Lycka till!! 🙁