En mammas dagbok

Hemsk dag.. Slutade mysigt..

Natten till idag har varit lite jobbig. Det blev inte så mycket sömn, dels för att jag skulle till tandläkaren idag, men även för att vi fick tidningen kl 0400 i natt.. Så irriterande.. Vi ska inte ens ha tidningen.. Hihi.. Men älsklingen gick upp och tog den, fall i fall de va en bomb eller nått.. Hehe..

När jag kom hem från tandläkaren och efter jag hade fått fixat lufttrycket i däcken på bilen så lade vi oss och sov en runda. Såååå skönt efter att man varit hos tandläkaren. All bedövning var borta när jag vaknade. Sen satte sambon min igång och bakade.. Felix och jag var åskådare och första provsmakare..

Nån som kan gissa vad detta ska bli?

Just de.. De stod på första bilden.. Och här kan ni se den färdiga produkten.. Kolakakor.. Eller Sirapsbröd som de står i bakboken..

Efter kvällsmaten, näst intill vällingsdags, bestämde Felix sig för att han skulle resa iväg..

Efter en skön promenad så var det dags för välling åt den minsta.. 🙂 Han blir alltid svettig när han dricker den så han får sitta och lufta sig lite efteråt..

Han sitter och omedvetet kniper mig i armen samtidigt som han tittar på tv.

Ugh.. Pappa retas och fotas.. Hihi.. Men han har ju såå rolig frisyr.. Precis som pappa har när han vaknar på morgonen.. 😛

Nåja.. Nu är det snart dags att borsta tänderna och krypa i säng även för mig.. 🙂 Måste komma på nått roligt att göra till i morgon.. Stackars oss som fått va inne hur många dagar som helst.. :-/

« »