En bil(l)ig lösning.. :-P

Vi har haft en ganska bra dag idag.. För Felix började den utanför toaletten vid ytterdörren i väntan på att pappa skulle komma ut från toan så Felix kunde leka med honom.. 🙂 Ganska sött tycker jag, men det är en dålig bild.

Efter att pappa dragit till jobb blev det chill i soffan framför MTV..

Efter lunchvilan så blev det en tur till Vianor.. Jag bytte nämligen, helt själv med lite input av Felix, däcket till reservdäck så jag kunde köra och få det lagat. Felix tyckte dock det var tråkigt att vänta på vår tur..

Men till slut blev det vår tur. 100:- kostade det att få ventilen bytt. Tur att det bara var det så jag slapp köpa nytt däck.. Dock såg jag att det var ganska mycket rost..

Dock är det en -97:a så ingen fara.. 🙂 Efter Vianor åkte bilen till pappas kontor..

Han sitter inte stilla länge.. Alltid ska det hittas på bus..

Bus bus bus.. 🙂

Sambon fick faktiskt med mig på bild med.. :-S Ser dock inte så glad ut.. Hehe.

Men sen var det dags att dra hem så vi kunde ta en promenad med Anna och Elliot. Någon liten buse ville dock inte gå. Han har alltid så roligt på pappas jobb.. Han lyser upp bara han ser eller hör att vi ska dit.

På söndag drar vi iväg till skånes djurpark med Morfar, Laila, morbror Patrik, Malin och Elvira. Ska bli så roligt. Kanske ska fler med men dessa är iaf de jag känner till.

Lämna en kommentar