Vi for till Skånes djurpark idag.. Så varmt men så mysigt. Väl där mötte vi upp med min bror, hans tjej och dottern Elvira. Även min pappa och Laila var där så klart.. Mys. Felix fick börja med att klappa en kaninbebis.. Kul.. Det var som sagt väldigt varmt och då ville jag att Felix skulle få så mycket skugga som möjligt. Vi vände på sittdelen..

Det varade bara en kvart sen ville han inte längre åka så. :-/ Så vi vände tillbaka sittdelen igen.
Efter en liten stund när vi hade sett lite mer djur så var det dags för lunch.. Pappa och Laila hade med sig en massa god mat..

Även till lillgossen..

Sen blev det lite lek, trots att gossen var trött. Han kunde inte somna i denna värmen.

När vi fått av gossen och kusinen lite kläder blev det en åktur i kärran som morfar och Laila hade hyrt. De små barnen delade på Elviras vattenflaska.

Felix hjälpte lilla Elvira att dricka..

Sen badade gossen som tusan i lilla poolen de hade där på djurparken. Bilder får jag lägga upp en annan dag då jag med badade så de bilderna har morfar. Men ni kan få bilderna på lilla nakenfisen.

Han bara kutade runder och ville absolut inte sitta med oss andra i skuggan. Morfar fick springa efter.. Hihi.

Ja i morgon får det gärna bli lite mildare väder. Dags för tandläkaren igen. Hoppas på att rötterna åker ut denna gången, eller att det som av ett mirakel bara är helt fint i min mun igen och att jag bara kan gå hem. Önsketänkande.. 🙁 Aja. Vi får se vad som händer. Blir nog inte mycket sömn inatt vilket fall som, värme, mardrömmar, trångt i sängen.. Ja det kommer bli lite jobbigt. Tur jag har lunchen i morgon på mig att sova lite med Felix.