Det blev en tidig morgon idag, än värre blir det i morgon.. Det betydde att Felix och pappa fick vara ensamma hemma en stund. Medan jag låg hos tandläkaren och fick halva roten utdragen, andra halvan gick upp i bihålorna så den får jag ta ut nere på kak-kirurgen i Lund tidigt i morgon bitti, så låg Felix och åt välling..

Han tycker det är väldigt väldigt varmt..

Mysmorgon trots värmen, med pappa.. Mina älsklingar.. Det är dem jag tänker på när jag ligger i tandläkarstolen och lider.. Vill bara hem till dem..

Finn ett fel.. Finns inga enligt Felix. Allt är i sin ordning..

När jag hade kommit hem och vi hade sovit 2 timmar så både jag och Felix var pigga så blev det en tur till Willys för handling. Felix hittade en låda, stoooor låda, med massor av billiga leksaker så han fick välja en.

Den var populär som tusan..

Roligare var det att tugga på pinnen..

Hihihihi..

Sen var det dags för välling.. Mamma och Bebis är väldigt varma.. Men gosa gör vi ändå..

I morgon åker vi ner till Lund för att få tagit ut min tandrot så jag kan gå vidare med andra tänder. Förhoppningsvis kommer vi hinna hem i tid så jag kan vila lite så jag piggnar till och sen kan köra ut till min mamma och hjälpa mina brödrar sortera leksaker och lådor mm och så att kusinerna kan leka igen. 🙂 Vi får se hur jag mår.. Hoppas verkligen..